Heren 1 2022 – 2023

08-10-2022
1e OVERWINNING VOLLEYBALLERS BERNISSE
De mannen van volleybalvereniging Bernisse hebben afgelopen zaterdag de eerste overwinning van het seizoen gehaald.
Na 2 keer met 3-1 te hebben verloren, won Bernisse overtuigend met 3-1 van het 2e team van Spirit. Bernisse begon rommelig aan de wedstrijd, het bleef tot 19-19 gelijk.
Maar door een goede serviceserie van Roderick van Heiningen en een aanvallend en blokkerend goede Jeffrey Grinwis werd er met 19-25 gewonnen. De 2e en 3e set kwam Bernisse niet meer in de problemen en werd er gewonnen met 21-25 en 15-25.  De 4e set ging nipt verloren met 25-23 door wat slordigheden bij Bernisse.

05-11-2022
KLINKENDE OVERWINNING VOLLEYBALLERS BERNISSE.
De mannen van volleybalvereniging Bernisse boekten afgelopen zaterdag een klinkende overwinning op VC WIK uit Groot Ammers.
Bernisse begon heel goed aan de wedstrijd. Mede door 3 killing blocks van spelverdeler Roderick van Heiningen liep Bernisse in de 1e set uit naar een ruime voorsprong. De 1e set werd gewonnen met 25-16. Bernisse scoorde gedurende de wedstrijd veel met het block, ook de pass lag goed, waardoor de eigen aanval ook erg goed liep.
Jeffrey Grinwis scoorde er lustig op los. Bernisse kwam geen moment in de problemen en won overtuigend de volgende sets met 25-13, 25-18 en 25-17.

12-11-2022
HEREN BERNISSE WINNEN SPANNEDE WEDSTRIJD VAN FORZA.
De mannen van volleybalvereniging Bernisse hebben afgelopen zaterdag de uitwedstijd tegen Forza in Bruinisse met 1-3 gewonnen. Bernisse begon slordig aan de 1e set, maar ging steeds beter spelen.  Na 24-22 achter, werd de 1e set toch nog gewonnen met 24-26. De 2e set speelde Bernisse erg goed en werd er met 20-25 gewonnen. De 3e set begonnen de mannen van Bernisse weer slordig, waardoor ze de hele set een paar punten achter stonden en dit niet meer inhaalden, het werd 25-22. In de 4e set ging Forza verder met het goede spel uit de 3e set en kwam met 16-9 voor, Maar na een goede service serie van Edwin Ooms en sterk spel van Jeffrey Grinwis aan het net werd het 16-20. Zo werd het toch nog spannend, met een 24-24 tussenstand. Maar Bernisse wist de set na 2 lange rally’s toch nog binnen te halen en de 4 punten mee naar huis te nemen.

28-01-2023
BERNISSE WINT DOOR IJZERSTERKE BLOKKERING
De mannen van volleybalvereniging Bernisse hebben afgelopen zaterdag na 2 verliespartijen ruim gewonnen uit bij VVBV uit Hellevoetsluis. De wedstrijd stond gepland om 10.30, maar ondanks het vroege tijdstip kwam Bernisse goed voor de dag. De blokkering liep geweldig, alleen in de 1e set werden er al 12 punten!!! gescoord door de blokkering. De pass ging na 2 slechte wedstrijden ook weer goed en als de bal wel langs de blokkering werd geslagen, werden de ballen goed verdedigd. Zo won Bernisse overtuigend met 0-4 (11-25, 20-25, 16-25, 14-25)

TOPKLASSERING VOOR BERNISSE TEAMS.

De dames van volleybalvereniging Bernisse hebben afgelopen zaterdag hun laatste wedstrijd gewonnen van nummer 2 DVO.

Bernisse begon matig aan de wedstrijd, vooral de servicepass was erg slecht. De 1e set set ging met 16-25 naar DVO. In de 2e en 3e set kreeg Bernisse

steeds meer grip op de service en mede door de aanvallend zeer sterk spelende Lotte Hordijk werd er gewonnen met 25-22 en 25-16. Enige smetje was wel het uitvallen van Jolanda Pols die met een liesblessure het veld moest verlaten. De 4e set bouwde Bernisse een ruime voorsprong op, maar zag deze als sneeuw voor de zon verdwijnen door 2 hele goede service series van DVO, 24-26.

In de 5e set lukte het de dames van Bernisse om nog 1 keer alles uit de kast te halen en ze wonnen deze set met 15-8. Zo eindigde Bernisse na een heel mooi seizoen op de 3e plaats in de 1e klasse A.

De heren van Bernisse vonden zich de voorlaatste speelronde, na een serie goede resultaten, ineens terug op de 2e plaats. Aangezien de concurrenten Forza en Erasmus eerder al met 4-0 hadden gewonnen, moest Bernisse ook met 4-0 winnen om de 2e plaats weer terug te pakken. Bernisse begon uitstekend aan de wedstrijd tegen DVO. De eerste 2 sets werden mede door een ijzersterk blok van Bas Vermeul en Ad de Wilde ruim gewonnen met 25-18 en 25-11. De 3e set begon Bernisse slecht, het stond al snel 2-9 voor DVO. Maar mede door goed verdedigen en een aantal goede aanvallen van Dion van Koert, Jeffrey Grinwis en Edwin Ooms werd de 3e set toch nog gewonnen met 30-28. In de de 4e set was er geen vuiltje meer aan de lucht voor Bernisse, Mede door een hele lange service serie van Sander van Linschoten werd het 25-8. Door deze overwinning eindigden de heren van Bernisse na een topseizoen op een mooie 2e plaats in de 1e klasse A.