Heren 1 2021 – 2022

26-03-2022
MANNEN BERNISSE KRIJGEN TE WEINIG.
De mannen van volleybalvereniging Bernisse hebben afgelopen zaterdag de uitwedstrijd bij Spirit met 3-1 verloren.Bernisse speelde een goede wedstrijd tegen de nummer 3 van de ranglijst. De 1e set stond Bernisse lange tijd voortot 20-22, maar met de winst in zicht ging het net mis. Het werd 25-23. De 2e set begon Bernisse weer sterk,maar halverwege werden er teveel fouten gemaakt. Het werd 25-17. De 3e set was een kopie van de eerste set, het werd weer25-23. De 4e set ging wel overtuigend naar de mannen van Bernisse met 17-25 en zo pakten ze in ieder geval nog 1 punt, waar ereigenlijk wel iets meer in had gezeten.Volgende week speelt Bernisse uit tegen RVC Libanon

12-02-2022
TEAMS BERNISSE  WINNEN VAN VOLLEY VOORNE
In navolging van de dames, wonnen ook de heren van Bernisse de uitwedstrijd bij Volley Voorne. Het werd in een gelijkwaardige wedstrijd 2-3.Bernisse begon goed aan de wedstrijd en won de 1e set verdiend met 20-25, in de 2e set ging Bernisse verder met het goede spel tot 7-13. Daarna maakteVolley Voorne een lange serie en won met 25-19. De 3e set werd mede door de uitstekende blokkering weer gewonnen door Bernisse met 20-25. Waarna de 4e set weer naar Volley Voorne ging. Het werd voor Bernisse alweer de 5e 5 setter in 10 wedstrijden en net als de vorige 4 keer werd ook deze gewonnen.Het werd 10-15Volgende week speelt Bernisse thuis tegen koploper Wik.

27-11-2021
Mannen Bernisse winnen van nummer 2
De mannen van volleybalvereniging Bernisse hebben afgelopen zaterdag in een zeer goede wedstrijd met 3-2 gewonnen van nummer 2 Spirit.Bernisse begon goed aan de wedstrijd en stond de eerste set tot 22-20 voor, maar verloor toch met 22-25. Bernisse won de 2e set onder aanvoering van de aanvallend niet te stoppen Dion van Koert, de fantastische blokkering van Freddy Koetse en een serviceserie van 8 punten van Ad de Wilde met 25-16. De 3e set ging Bernisse verder met het sterke spel, maar deze werd na een 22-20 voorsprong toch verloren met 22-25. De spannende 4e set won Bernisse met 25-23. In de 5e set ging Freddy Koetse serveren bij 4-4 en scoorde 10 punten op rij. De ballen die wel terug over het net kwamen werden door spelverdeler Roderick van Heiningen perfect klaar gelegd voor buitenaanvaller Edwin Ooms, die er lustig op los scoorde. Het werd 15-4.

13-11-2021
Bernisse na overwinning in middenmoot
Het 1e herenteam van Bernisse is afgelopen zaterdag, na een 4-0 overwinning op Move4U, opgeklommen naar de middenmoot van de 1e klasse A.Bernisse begon sterk aan de wedstrijd. De pass lag goed en spelverdeler Roderick van Heiningen kon zijn aanvallers goed bedienen.Er werd met 25-11 en 25-14 gewonnen. De 3e set, met invaller Yannick van de Ploeg, in het team werd met 25-17 gewonnen. De 4e setwerd wat rommeliger en Bernisse kwam zelfs een paar punten achter. Maar mede door Jeroen Vegt zijn bekende prikpallen kwam de overwinning in de de 4e set ook niet in gevaar, het werd 25-19

06-11-2021
Heren Bernisse pakken een punt van koploper
De mannen van Bernisse hebben afgelopen zaterdag een punt gepakt tegen VC WIK.De koploper had veel servicedruk waar Bernisse het lastig mee had. Als de pass wel liep konBernisse leuk meedoen. De eerste 2 sets werden verloren met 16-25 en 18-25. De 3e set kreeg Bernissede pass beter onder controle en vooral Sander van Linschoten scoorde aanvallend veel. Deze set werd met 22-25 gewonnen.Helaas lukte het niet om deze lijn de 4e set door te trekken, het werd 25-16 voor VC WIK.

30-10-2021
Volleyballers Bernisse hebben weer de langste adem.
De mannen van volleybalvereniging Bernisse hebben afgelopen zaterdag met 2-3 gewonnen bij Spivo.Het was voor Bernisse alweer de 3e partij in 5 wedstrijden die met 3-2 werd gewonnen. Bernisse speelde nietgoed, maar wist toch de eerste 2 sets ruim te winnen met 15-25. In de 3e set ging Spivo beter draaien en wonmet 25-19. De vierde set liep het helemaal niet meer bij Bernisse en werd het 25-9 voor Spivo. Maar net als de vorige5 setters won Bernisse de spannende 5e set met 15-17.

9 oktober 2021
DEBUTANT YANNICK VAN DE PLOEG HELP BERNISSE AAN OVERWINNING OP DVO
De heren van Bernisse hebben afgelopen zaterdag een spannende wedstrijd met 3-2 gewonnen van DVO.De afgelopen jaren waren deze onderlinge wedstrijden altijd gelijkwaardig, zo ook nu weer. Bernisse begon metde pas 17-jarige debutant Yannick van de Ploeg in de basis. Hij speelde meteen goed mee en wist aanvallend de nodige punten te scoren. De eerste set werd nipt verloren met 23-25, de 2e en 3e set speelde Bernisseheel goed, spelverdeler Roderick van Heiningen kon zijn aanvallers goed bedienen. Er werd met 25-16 en 25-15 gewonnen.In de 4 set liep het niet meer, bijna alles ging fout. Het werd 9-25 voor DVO. Door blessures bij Bas Vermeul en Jeroen Vegt, moesten de overige 6 spelers het de laatste set doen. Mede door Yannick van de Ploeg die ook het winnende punt scoorde, werdde overwinning toch nog binnengesleept, het werd 15-9.

25 september 2021
VOLLEYBALLERS BERNISSE KUNNEN HET NOG
Na bijna een jaar geen wedstrijd te hebben gespeeld, mochten de heren van Bernisse afgelopen zaterdag eindelijk weer een wedstrijd spelen tegen Erasmus Volley.Bernisse begon goed aan de wedstrijd en won de eerste 2 sets ruim met 25-18 en 25-17. De 3e set ging Erasmus beter spelen en werd het een spannende set. Ondanks een paar setpoints voor Bernisse en een paar lange rally’s verloor Bernisse deze set met 28-30. De 4e set ging het kaarsje bij Bernisse langzaam uit en lukte er vrij weinig meer. Het werd 16-25 voor Erasmus. In de 5e set haalden de mannen toch nog het beste uit zichzelf naar boven en wisten de winst nog binnen te halen nadat ze 1 matchpoint van Erasmus ongedaan hadden gemaakt. Het werd 17-15 voor Bernisse.
Komende dinsdagavond wacht de derby tegen VVBV in Hellevoetsluis.