Heren 1 2020 – 2021

10-10-2020

Bernisse wint voor de 3e keer op rij.

De mannen van volleybalvereniging Bernisse hebben afgelopen zaterdag voor de 3e keer op rij gewonnen. RVC/Libanon 2 werd na een 2-0 achterstand met 2-3 verslagen. In de eerste 2 sets had Bernisse problemen om de service en het gevarieerde aanvalsspel van Libanon goed onder controle te krijgen. De eigen aanval scoorde wel, maar dat was niet genoeg om te winnen. Het werd 25-23 en 25-19. Vanaf de 3e set ging Bernisse beter serveren en het blok ging steeds beter functioneren. De 3e set werd overtuigend gewonnen met 17-25. Na een spannende 4e set die met 23-25 werd gewonnen liet Bernisse in de 5e set zien dat er maar 1 team was die de overwinning verdiende. Deze set werd gewonnen met 9-15.

Bij Bernisse speelden: Roderick van Heiningen, Dion van Koert, Jeffrey Grinwis, Bas Vermeul, Freddy Koetse, Ad de Wilde Jeroen Vegt en Edwin Ooms
Volgende week speelt Bernisse thuis tegen VVBV uit Hellevoetsluis.

03-10-2020

Volleyballers Bernisse boeken historisch overwinning op Spivo

De mannen van volleybalvereniging Bernisse hebben voor het eerst in de historie een overwinning behaald op het eerste team van Spivo. Bernisse speelde een sterke wedstrijd met nieuwkomer Jeffrey Grinwis in de gelederen. Bernisse kwam na een moeizame eerste set geen moment in de problemen en won dik verdiend met 4-0 (25-22, 25-18, 25-20 en 25-21)

Volgende week speelt Bernisse uit tegen RVC/Libanon 2
Bernisse speelde met: Roderick van Heiningen, Dion van Koert, Jeffrey Grinwis, Bas Vermeul, Freddy Koetse, Ad de Wilde, Sander van Linschoten, Jeroen Vegt en Edwin Ooms

26-09-2020

Volleyballers Bernisse beginnen goed in 1e klasse

De volleyballers van Bernisse hebben na hun promotie vorig seizoen, hun 1e wedstrijd in de 1e klasse overtuigend van Volley2B gewonnen. Bernisse begon goed aan de wedstrijd, Jeroen Vegt en Edwin Ooms konden veel scoren op de set-up’s van spelverdeler Roderick van Heiningen. Het werd 20-25.
De 2e set ging gelijk op en werd aan het eind verloren dooreen paar persoonlijke fouten: 26-24. Bernisse pakte het de 3e set weer goed op en won met 20-25.
De vierde set werd mede door goed aanvallend spel van Dion van Koert gewonnen met 20-25

Volgende week speelt Bernisse thuis de derby tegen Spivo.
Bij Bernisse speelden: Roderick van Heiningen, Dion van Koert, Bas Vermeul, Sander van Linschoten, Freddy Koetse, Ad de Wilde,Jeroen Vegt en Edwin Ooms