Heren 1

08-02-2020

Heren van Bernisse winnen simpel van Next Volley

De heren van Bernisse hadden afgelopen zaterdag geen enkele moeite met Next Volley en blijven samen met Spirit in de race voor het kampioenschap. Bernisse won heel overtuigend met 4-0 ( 25-14, 25-12, 25-14 en 25-12). Na de winterstop heeft Bernisse al zijn wedstrijden met 4-0 gewonnen, aangezien concurrent Spirit hetzelfde heeft gedaan, staan ze al weken samen aan kop en is het dus heel spannend wie er kampioen gaat worden. Volgende week speelt Bernisse thuis tegen nummer 3 Move4U.

31-01-2020

Heren Bernisse winnen topper overtuigend.

Bernisse, dat zelf gedeeld eerste staat met Spirit, heeft afgelopen vrijdagavond de uitwedstrijd tegen nummer 3, Move4u, overtuigend met 0-4 gewonnen. De 1e set ging nog gelijk op tot 15-15 daarna drukte Bernisse door en won met 19-25. De 2e set ging helemaal goed en werd 10-25. Bernisse kwam niet meer in de problemen en won de 3e en 4e set met  19-25 en 16-25. Bernisse speelt komend weekend thuis tegen Next Volley.

25-01-2020

Makkelijke overwinning voor Bernisse

De mannen van Bernisse hadden afgelopen zaterdag een makkelijke avond tegen het 2e team van DVO. Spelverdeler Roderick van Heiningen kon zijn aanvallers goed bedienen. Daardoor kon iedereen lekker  aanvallen. Sander van Linschoten was in de 4e set niet meer te stoppen en scoorde zowel aanvallend als serverend veel punten. De setstanden waren: 25-13, 25-20, 25-19 en 25-10. Komende zaterdag wacht de uitwedstrijd bij nummer 3 Move4u.

7-12-2019

Heren Bernisse blijven ongeslagen.

De heren van Bernisse hebben afgelopen zaterdag weer gewonnen, Volley2B werd in Bergschenhoek met 1-3 verslagen. Bernisse begon moeizaam aan de 1e set en kwam dit niet meer te boven: 25-19. De 2e set begon Bernisse nog met een 6-1  achterstand, maar kwam langzaam maar zeker steeds beter in de wedstrijd en won met 19-25. De 3e set ging Bernisse overtuigend verder en won met 15-25. In de 4e set werd het nog even spannend, Freddy Koetse, herstellende van een blessure, speelde achterin nog even mee om de pass te versterken. Het werd 23-25 voor Bernisse. Door deze overwinning is Bernisse nog steeds ongeslagen. Dinsdagavond wacht de thuiswedstrijd tegen Intermezzo.

30-11-2019

Heren Bernisse winnen nog na 0-2 achterstand.
De heren van Bernisse hebben afgelopen zaterdag met 3-2 gewonnen van RVC Libanon na en 0-2 achterstand. Bernisse begon goed aan de wedstrijd, waar Freddy Koetse en Roderick van Heiningen ontbraken. Bij 21-18 bracht Libanon een 2,10 meter lange buitenaanvaller in, die er voor zorgde dat de 1e set naar Libanon ging met 23-25. De 2e set was Bernisse  het even kwijt en verloor met 21-25. Op karakter knokte Bernisse zich terug in de wedstrijd en ging steeds beter spelen. De 3e set ging met 25-20 naar Bernisse en ze wonnen de spannede 4e en 5e set ook met 26-24 en 15-13 Volgende week speelt Bernisse uit tegen Volley2B.

09-11-2019

Bernisse wint nipt van Volley Voorne
Bernisse heeft afgelopen zaterdag met moeite gewonnen van Volley Voorne: 3-2. Bernisse, waarbij de geblesseerde Freddy Koetse ontbrak en Mark van der Meide en Dion van Koert het team aanvulden, won de eerste set nog zonder al te goed te spelen met 25-21. De 2e en 3e set ging er veel mis bij Bernisse. Deze sets gingen met 22-25 en 20-25 naar Volley Voorne. Bernisse knokte zich in de 4e set toch in de wedstrijd en won deze met 25-19. De 5e set kon allebei de kanten op maar Bernisse was de meest gelukkige en won met 15-13. Bernisse speelt aanstaande zaterdag uit bij Hou Stand.

01-11-2019

Makkelijke overwinning Bernisse heren.
De mannen van Bernisse hebben afgelopen vrijdagavond met 3-1 gewonnen bij Next Volley. Bernisse moest na 4 punten al verder zonder Freddy Koetse die een knieblessure opliep. Hierdoor moest Bas Vermeul, die grieperig was, heel de wedstrijd spelen. Mede door 2 lange serviceseries van Vermeul won Bernisse de eerste 2 sets makkelijk met 11-25. In de 3e set verslapte de concentratie een beetje en verloor Bernisse onnodig met 25-18. In de 4e set pakte Bernisse de draad weer op en won met 15-25. Zo werd het toch een makkelijke overwinning voor Bernisse. Bernisse speelt volgende week de derby thuis tegen Volley Voorne.

10-10-2019

Bernisse heren winnen 4e uitwedstrijd op rij.
De volleyballers van Bernisse hebben ook hun 4e uitwedstrijd op rij gewonnen. DVO 2 werd met 1-3 verslagen. De eerste 2 sets werden vrij makkelijk gewonnen met 15-25, waarna de concentratie de 3e set wat minder werd. Deze set ging met 25-22 naar DVO. De 4e set pakte Bernisse de draad weer op en won met 21-25. Door deze overwinning staat Bernisse alleen aan kop in de 2e klasse A.

29-09-2019

HEREN BERNISSE HEBBEN EEN MAKKELIJKE AVOND TEGEN SPIVO
De heren van Bernisse hadden afgelopen zaterdag een makkelijke avond in Spijkenisse. Bernisse was in alles een maatje te groot voor Spivo en won eenvoudig met 0-4 (11-25, 10-25, 17-25 en 11-25) Door de 2e overwinning staat Bernisse meteen bovenaan in de 2e klasse A. Bas Vermeul was de uitblinker bij  Bernisse, verdedigend haalde Vermeul alles van de grond en ook aanvallend pakte hij zijn punten mee.  Volgende week zaterdag speelt Bernisse uit tegen Vollido.